Vælg en side

I denne version af “93’eren” præsenterer vi Anna Tørsløv, som er startet i 3. G på Gefion Gymnasium, og er en vores glimrende 1. divisionsholds nøglespillere. Anna har været med til at spille B.93 op gennem rækkerne, og man kan læse mere om denne glimrende spiller her:

Her har vi Anna Tørslev (født 28. juli 1998), som er defensiv midtbane (6’er/8’er) på 1. Kvindesenior, og har en god indstilling til holdarbejdet, dette krydrer hun med en god sparketeknik – noget som gør hun er farlig ved dødbolde. Anna er en del af Team Copenhagen Academy, hvor hun har morgentræning to gange om ugen. Med et blink i øjet, fortalte hun dette til “93 `eren” om sine sangevner : ” Da ingen ville høre mig synge, valgte jeg fodbold i en alder af syv år”. Hun var forøvrigt engang en fin tennisspiller, og blev nummer to i klubmesterskabet i Lyngby tennisklub i sine yngre dage.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg kom i sin tid (2012) fra Lyngby BK, da de valgte at fokusere på bredde og hermed nedlagde elite fodbold på pigesiden. I B.93 fik jeg god udfordring da jeg kunne rykke op til årgangen over mig og spille U-18 DM.Sidste år havde B.93 muligheden for at spille sig op fra serie til 1. division på et år. Det lød som et rigtig spændende projekt og en god udfordring hvilket jeg gerne ville være en del af.Udover det så er der et super godt sammenhold på holdet og altid god stemning.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det er fedt at være i en klub der har fået så stor fokus på kvindefodbold, og hermed også lever op til de ting som bliver sagt.

Min største oplevelse i B.93 regi
Det må være da vi rykkede op til 1. division. Det har været en hård kamp og der har været en del pres på så det at sikre os tre oprykninger på et år,  og hermed nå vores mål om at komme i 1. division. Det er en fantastisk følelse.

Fem ting I skal vide om mig …
1 … Efter 9. klasse rejste jeg et år til USA for at spille fodbold (og gå i skole ved siden af). Jeg spillede første halvår i klubben Team Chicago og det andet halvår for min High school Neuqua Valley hvor vi blev “state runners up” i Illinois og afsluttede som nr. 19 i hele USA …
2 … Jeg vil gerne læse til fysioterapeut efter gymnasiet …
3 … Jeg er stor fan af kaffe og chokolade og selvfølgelig også hunde …
4 … Ved siden af skole og fodbold har jeg undervist i matematik via MentorDanmark …
5 … Da jeg var yngre var jeg på talentholdet i dans …

93’eren er skrevet af Claus Vandborg
Foto: Mark Bernquist.