Vælg en side

Allan Bisgaard er dagens 93’er, og har lige overstået en meget vellykket camp i klubbens tjeneste. Allan er ansvarlig for salg og forretningsudvikling i klubben.

Allan (født 28. august 1988) er ansvarlig for klubbens børneafdeling (U9 og yngre), som er vokset med over 10 nye hold gennem det seneste år. Derudover er Allan ansvarlig for udvikling og markedsføring af Copenhagen Football Camp, som udfordrer den traditionelle foreningstanke gennem en stribe nye fodboldprodukter målrettet individuelle behov.

Allan bor sammen med sin kæreste Kamilla Kornbeck Michaelsen på Østerbro.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg startede i B.93 som elitetræner i februar 2016, men fik i løbet af blot få måneder skiftet trænertjansen ud med en fuldtidsstilling.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det er en fornøjelse at spankulere rundt på banerne en lørdag formiddag, hvor anlægget summer af liv. Glæden ved fodbold og foreningslivet skinner igennem uanset om jeg snakker med spillere, trænere eller forældre.

Min største oplevelse i B.93 regi
Jeg har altid drømt om at arbejde i en fodboldklub, så fastansættelsen er helt klart højdepunktet i min korte tid hos B.93.

Fem ting I skal vide om mig …
… Gentagne knæskader satte en brat stopper for min fodboldkarriere …
… Talentet på fodboldbanen rakte alligevel ikke til mere end bunden af serie 3 …
… Jeg har brugt otte år på at jagte et fuldtidsjob i fodboldens verden …
… Jeg ringede til Carsten V Jensen (daværende sportsdirektør i FCK) og Lynge Jakobsen (daværende sportschef i AaB) i gymnasietiden for at få råd om karriereudvikling …
… Jeg skal være far til september … :-)

93’eren er skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto af Mark Bernquist.