Vælg en side

Nicolas Manley Nielsen (født 1. februar 1971) fortæller han har “tre skønne børn med sin vidunderlige kone”. Nico er skolelærer på Søborg Privatskole og Skovbørnehave. Han har spillet 242 kampe på B.93 bedste hold, og burde være på ethvert “Allstars-hold” B.93 måtte stille i nyere tid. Dagens profil er kendt for et rimeligt temperament og høres ofte på Østerbro Stadion, og diverse udebaner. Nico var med (sin comeback kamp) i det legendariske opgør mod Brøndby i 1998, som vi jo vandt 1-0. Som man kan læse længere nede, er han en vindertype, hvilket de fleste fornemmer.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg har spillet i B.93, som ungdomspiller (vandt DM 1985) og som senior, så gennem mange år har jeg haft min gang i klubben og minderne er mange og de fleste gode. Det er det tilhørsforhold og de mange herlige oplevelser jeg ønsker at andre også må få. At give andre mennesker, en oplevelse af at de er en del af et fællesskab, som betyder noget, og at man i det fællesskab kan blomstre og være noget for andre. Det er et ønske, der ligger langt fra den virkelighed, som jeg møder i samfundet og mange steder i klubben nu. Her tænkes på egen udvikling og hvordan forløser “jeg mit” potentiale uden tanke for fællesskabet, men indimellem ser jeg alligevel den ånd og tilgang til fællesskabet, som jeg omtalte tidligere, bevæge sig gennem lokalerne i klubben. Så, så længe jeg kan, vil jeg være i klubben for at bidrage til fællesskabet.

Det jeg holder mest af ved B.93
Er når jeg møder gamle kammerater fra tidligere tider, som lige må forbi for at se hvordan det går i klubben, samt at opleve hvordan nye holdkammerater bliver “smittet” med B.93 holdånden.

Min største oplevelse i B.93 regi
Da jeg som ungdomspiller, sammen med nogle pragtfulde holdkammerater, bl.a. Danny Jung (som Nico nu arbejder tæt sammen med på 1. senior), vandt DM 1985.

Fem ting I skal vide om mig …
1 … Jeg er fuld af beundring for Martin Heisterberg, Gitte Arnskov og Erling Bøje, fordi de står for de værdier i B.93, som jeg skatter så højt …
2 … Jeg spiller kun kampe for at vinde …
3 … Nyder at arbejde med målmænd og deres udvikling. De arbejder altid hårdt og fokuseret …
4 … Tror på, at missionen med at blive gammel er at vi skal fortælle historier til de unge, som kan inspirere og udtrykke hvad vi tror på …
5 … Jeg ønsker, at vi som mennesker skal tage mere ansvar for vores fællesskab …

93’eren er skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Mark Bernquist.
Se arkivet med tidigere 93’eren portrætter.