Vælg en side

Medlemsblade 2020 – 2029

Alle medlemsblade kan findes og genlæses i arkivet.

 

Marts 2020. Medlemsblad. Chefredaktør: Mads Mazanti Jensen

Ved indgangen af et nyt årti var medlemsbladet fortsat med Mads Mazanti som chefredaktør og Torben Klarskov og Palle ’Banks’ Jørgensen i redaktionen.

Forsidebilledet var af Thomas Nørgaard, som var divisionsholdets nye cheftræner. Thomas havde afløst Danny Jung hvis kontrakt var udløbet. I den anledning havde chefredaktøren lavet et interview med den nye chefredaktør. Som assistenttræner havde Thomas fået klublegenden Emil Dyre Nielsen.

Tennisafdelingen havde holdt årsmøde. Formanden Christian Lunøes beretning var refereret. Det havde været et sportsligt jubelår. Og økonomien var meget fin. De to referenter Inger Planch Larsen og Frederikke Nørgaard gengav detaljeret årsmødets forløb.

Fodbolden havde også haft årsmøde. Formanden Morten Hemmingsens årsberetning var refereret. Økonomien var i bedring, og man forventer at afdelingen kommer i plus inden for 1-2 år. Det var en klar forbedring, at man havde ansat Pernille Marcussen som klubchef.

Tennis havde oprettet Team Fred, som tilbyder specialtræning for børn med psykiske lidelser.

Klubben oprettede i 2018 i forbindelse med 125 års jubilæet en jubilæumsfond på kr. 125.000,- ved indbetalinger af gode medlemmer. Første prismodtager var Palle ’Banks’ Jørgensen, som modtog den første pris (6.000 kroner), som anerkendelse af hans store arbejde for klubben. Udvalget bestod af Torben Klarskov (formand) og Lone Vandborg og Erling Bøje.

Torben Klarskov fortsatte hans gennemgang af DBU’s pokalturnering, hvor han var nået til perioden 1982/2001. Netop 1982 var et markant år, idet B.93 – som alle kan huske – vandt finalen over naboen B1903 (3-3, 1-0).

Mads Mazanti havde et indlæg om gamle fodboldspillere (over 60 år) ugentligt gik til fysisk træning hos klubmedlemmet John Verner, der i sin klinik havde haft maange berømte sportsfolk som bl.a. Mathias ’Zanka’ Jørgensen og Bashkim Kadrii.

Fodboldens U17-hold havde haft en flot sæson. Holdets træner Lasse Frølund var blevet interviewet af Mads Mazanti..

Triers Trolde fulgte bladet løbende med i. Del 5 kun fortælle om et fortsat talentfuldt hold (U14), som efter en suveræn 1. plads var blevet rykket op i U14-ligaen med de bedste hold.

Five-a-siden var blevet afviklet i januar, vinderholdet Martin Heisterberg, Martin Johnsen, Johnny Wetterstein, Lars Arnskov og ’Støvle’ var portrætteret. 

Back-Op Foreningen, som alene støtter ungdomsholdene (fodbold) havde holdt generalforsamling. Formanden Torben Klarskov fortsatte i stolen sammen med den øvrige bestyrelse Peter ’OB’ Jensen, Finn ’Ludo’ Jensen og Palle ’Banks’ Jørgensen.

 

September 2020. Medlemsblad. Chefredaktør: Mads Mazanti Jensen

Det var nummer 2 blad i 2020. Der var ikke kommet et blad i juni måned. Det skyldtes naturligvis corona-pandamien, der var startet i marts måned.

Chefredaktørens forord handlede naturligvis om det forudgående halve år, hvor landet have været lagt ned.

Formanens store kup var overskriften på en historie om, hvordan B.93 havde fået gennemført et forslag om en ny struktur i DM-turneringen for 2. division. Skaberen var Lars Lüthjohan, der var formand for klubbens anpartsselskab. Når omlægningen er gennemført sommeren 2021, vil der være fire division med 12 hold i hver række.

Tennis havde afholdt DM for ungdommen. Et stort arrangement, der var forløbet meget tilfredsstillende. Der blev spillet i 16 rækker, og B.93 fik guld i U12 pigedouble ved Sofia Mortensen Poulsen (sammen med Carolina Kostecki fra Roskilde). Samme Sofia vandt sølv i pigesingle.

Tennis var i næstebedste række i seniorrækken for både herre og damer. Det var de stadig efter en forkortet sæson.

Generalforsamlingen fandt først sted i juni måned, mod normalt april måned. Jubilæumsprisen blev uddelt til Klaas Muizelaar (tennis) og Kaj ’Boll’ Christensen (fodbold). Dirigenten var advokat Torben Henriksen. Eneste nyvalg var Christian Tiedemann, som blev valgt til suppleant i Hovedbestyrelsen som tennisrepræsentant.

Chefredaktøren gennemgik fodboldens talentarbejde. DBU havde tildelt klubben 2½ stjerne, og det var tilfredsstillende. Det går fint med fodboldtalenterne.

Christian Winther, klubbens speaker på Østerbro Stadion, havde forhandlet med DBU om at få en ekstra stjerne på trøjen. B.93 havde vundet DM ni gange. For at få en stjerne skulle man have fem titler. Da B.93 i sæsonen 1927/28 blev snydt for en DM-titel, blev afslutningen forelagt DBU, men ansøgningen blev desværre afvist.

DBU’s landspokalturnering, som startede i 1954/55, var gennemgået i de to tidligere blade. Nu sluttede gennemgangen med sidste afsnit (2001/02 – 2019/20). Forfatterne var Torben Klarskov og Palle ’Banks’.

Triers Trolde var nået til ’Del 6’ med overskriften: En flad afslutning og en ny begyndelse.

Mads Mazanti gennemgik sæsonen der gik og så frem mod den nye sæson for begge seniorholdene, herre og damer. Og så var Mads i arkivet og skrev om den usædvanlig kamp fra april hvor B.93 vandt 5-4 i Slagelse, et usædvanligt resultat.

November 2020. Medlemsblad. Chefredaktør: Mads Mazanti Jensen

Det var årets kun tredje medlemsblad. Det mormale antal på fire blade var nedsat med bladet i foråret pga. corona.

Forsiden var et billede af Finn Christensen, der var tiltrådt som ny administrerende direktør i ’B.93 Kontraktfodbold ApS’. Inde i bladet var et længere interview med direktøren.

Tennis Europe var afholdt for anden gang i B.93. Turneringen som er for U14-spillere, var en succes, selvom et par af finalerne måtte aflyses, fordi finalernes britiske deltagere i al hast måtte rejse hjem pga. corona-restriktioner i hjemlandet.  Turneringsleder var Bo Mortensen.

Erling Bøje var blevet interviewet af Torben Klarskov i anledning af han var blevet 75 år. Chefredaktøren Mads Mazanti havde i samme anledning begået en omtale af Palle ’Banks’ Jørgensen.

Piletofts pirater var overskriften på en omtale af U15-drengeholdet, det tidligere U14-hold med træner Kim Trier, som medlemsbladet havde fulgt tæt. Spillertruppen var næsten den samme, imponerende i disse tider, hvor de store klubber konstant er på talentjagt.

Torben Klarskov havde været helt tilbage til fodboldens start i Danmark i 1876, hvor KB var den første klub.

Mads Mazanti havde været med på 1. holdets tur til Thisted. Den var usædvanlig, idet holdet tog afsted dagen før. Det gav bonus, idet B.93 vandt den svære udekamp med 1-0.

Lauritz Smed er sportschef i B.93 Q, selskabet bag klubbens 1. kvindesenior. Han kommer fra FC Nordsjælland. Og så måtte han træde til som cheftræner for U18-pigeholdet i ligaen.

Torben Klarskov havde testet medlemmernes viden om fodboldhistorien i klubben. Der var stillet 12 spørgsmål, som have tre svarmuligheder. Svarene var også at læse længene henne i bladet.

Mads Mazanti havde skrevet om Kalinga-Ming, filippinske forunderligheder og – uden sammenlighed – om miraklet mod okserne.

Bladet sluttede af med en oversigt over runde fødselsdage i 2021.

Skrevet af Palle “Banks” Jørgensen.