Vælg en side

Vi er måske lidt hurtige, men redaktionen tager chancen og kommer med den spådom at vores Serie 2-hold vinder rækken og sikrer B.93 oprykning til Serie 1. Det sker på lørdag, når holdet møder Sundby hjemme lørdag kl. 13. Så hvis I skal se de brave gutter, inden vinteren gør dem mere utrænede, så skal I dukke op lørdag på kunsten.

Martin Heisterberg udtaler

– Efter et halvt år i serie 2, hvor grundformen er blevet værre og værre, men humøret fortsat er skyhøjt, står den på oprykningsfest på lørdag.

– Status er 10 kampe, ubesejrede, Hakala er selvfølgelig topscorer og serietilværelsen er hyggelig. Vi havde også Peter Hasselgreen og Patrick Mtiliga med i lørdags. Oprykningsfest på kunsten kl.13 på lørdag – kom glad.

Heister har simpelthen blandet kortene godt, og ansat Gitte Arnskov som manager, Mads Mazanti som holdleder og Kim Splidsboel som træner. Rene “Puden” Rasmussen er assistenttræner. Tilsæt en forholdsvis stærk trup og at Heister selv er trådt i karakter ved at melde afbud til topkampen sidst ude mod FB (1-1). Symbolsk for truppen er der ingen stjerner og derfor fremhæves/nævnes ingen fra vedhæftede foto af holdet.

Den succes og Heisters overblik hylder vi, og siger et STORT tillykke med oprykningen til holdet med de mange gode fodboldspillere.

Stillingen før weekendens kamp kan ses her.

Skrevet af Claus Vandborg.
Fotografen ønsker at være anonym.