Vælg en side

Billeder (andre profiler)

Update 27. juli 2018: Fotos fra siden her er fjernet, da vi er nødt til at droppe det ambitiøse projekt af tidsmæssige årsager, og fotos vil derfor ikke blive flyttet fra det gamle site til det nuværende. Siden her vil ikke blive opdateret længere, men vi bevarer den for historikkens skyld, blot uden fotos, webred.

Denne side er forbeholdt alle “øvrige”. I princippet gælder det alle, der på et tidspunkt har været medlem af B.93. De eneste der ikke kan komme i betragtning er 1. holdsspillere, trænere, formænd, æresmedlemmer, altså dem som har deres egen profil under de respektive områder.

I slutningen af 2010 har WEB-redaktionen startet et projekt, som går ud på at bringe et profilbillede af så mange 1. holdsspillere som muligt. Sideløbende med dette projekt er det tanken, at vi også vil bringe billeder af de mange andre gode medlemmer der findes/fandtes i klubben, og som måske ikke kom på 1. holdet fordi trænerne var idioter eller hvad det nu kunne være.

Hvis du har et forslag til siden – det kan godt være dig selv – sender du et scannet billede til mailadressen: palle.banks@teliamail.dk med oplysning om vedkommende fødselsdag og hans/hendes relation til klubben.

Vi har ikke sat nogen tidshorisont på projektet. Det vil starte op i starten af 2013. For siden skal blive en succes kræver det aktive handlinger fra medlemmerne.

31. december 2013
Web-redaktionen