Klik billedet
20090531 Håndboldklub flytter ind Udskriv Email
Untitled document

B.93 og naboerne i håndboldklubben Team København har besluttet at indlede et samarbejde. Den 1. september i år flytter håndboldklubben ind i B.93 klubhus ved Svanemøllen.

Læs mere om håndbolden på Team København på klubbens flotte hjemmeside: www.team-koebenhavn.dk.


Om samarbejdet mellem B.93 og Team København

Med aftalen, der blev indgået i maj 2009, ønsker begge klubber at give et ekstra løft til klublivet, aktiviteterne og miljøet i klubhuset, ligesom det er tanken, at ledere, trænere og spillere fra de to klubber kan samarbejde på en række områder og øge kvaliteten af arbejdet i de to klubber.

Team København har omkring 350 spillere i senior og ungdom. Klubben træner og spiller i Svanemøllehallen lige ved siden af B.93's klubhus samt i Ryparkhallen og i mindre omfang i Idrætshuset. Og så har håndboldklubben sit nuværende klubhus et helt fjerde sted, nemlig på Jagtvej. Det lejemål opsiger Team København nu, og med indflytningen i vores klubhus får de lidt mere samling på det hele tæt ved Svanemøllehallen.

Vi har haft to forudsætninger for samarbejdet som skulle opfyldes: Begge klubber skulle deltage i samarbejdet med godt humør og lyst til samarbejde, der hvor det giver god mening. Desuden skulle samarbejdet være til økonomisk fordel for begge parter.

Konkret betyder aftalen mellem B.93 og Team København, at håndboldklubben lejer sig ind i klubhuset og dermed får mulighed for at bruge de åbne klublokaler i stueetagen på linje med B.93-medlemmerne.

Team København får også et skrivebord på kontoret og mulighed for at anvende kontorfaciliteterne, og klubben får rådighed over et lagerrum i kælderen. Håndboldspillerne får også mulighed for at bruge motionsrummet og for eksempel reservere tider til fysisk træning for deres bedste hold på samme måde som B.93. Derudover vil medlemmerne af Team København kunne blive individuelle medlemmer af B.93 Motion og få nøgle til rummet mod at betale det meget billige kontingent på 300 kroner per halvår.


Team København udtaler

Lise Bobek fra Team Københavns bestyrelse har i et nyhedsbrev til medlemmerne skrevet:

"Vi håber, I alle bliver glade for at være i de nye klublokaler. Vi kan efter vores bedste overbevisning være rigtig godt tilfredse med lejeaftalen, der giver os mange nye muligheder i klubregi - og glæde os til det nye samarbejde med B.93."


B.93 udtaler

I B.93 glæder vi os også til det nye samarbejde. Team København er en god og velfungerende klub, og de har mange gode ideer i både ungdoms- og seniorarbejdet, som vi håber at kunne lære af i B.93. På samme måde kan det være, at vi kan bidrage med gode ideer og erfaringer til håndboldklubben. Vi tror kort sagt, at samarbejdet gør begge klubber stærkere.

De to klubber er jo tætte naboer i dag. De henter deres medlemmer fra samme geografiske område, mange i B.93 kender håndboldklubben, og mange B.93-familier har et ben i begge klubber, hvor et familiemedlem måske spiller fodbold eller tennis i B.93, mens et andet spiller håndbold i Team København.

Vi har nu i begge klubber et par måneder til at forberede indflytningen. Der er praktiske ting, der skal ordnes, men der er først og fremmest en opgave med at sikre, at håndboldspillerne vil føle sig velkomne nede hos B.93 og få lyst til at komme der rigtigt meget.

Måske skal vi indlede det hele med en stor fælles fest for fodbold, tennis og håndbold. Alle gode ideer er velkomne, og alle, der har lyst til at gøre en indsats for at skabe en festlig velkomst til håndboldklubben, skal bare melde sig til Jesper Nielsen på kontoret.


Ideer til samarbejdet mellem B.93 og Team København Håndbold

Kontakt

JesperNielsen_100pxDaglig leder i B.93
Jesper Nielsen
Mobil: 27 200 230
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

Og så vil vi fra bestyrelsens side opfordre alle til at tage godt imod håndboldspillerne. Det skal nok blive sjovt.


Venlig hilsen

hans_drachmannMedlem af Hovedbestyrelsen i B.93
Hans Drachmann
Wiedeweltsgade 20
2100 København Ø
Privat: 35 42 52 54
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
 

Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 3373
Senest opdateret: 22 september 2016