Klik billedet
20080221 Jens Kampmann formand for ØI A/S Udskriv Email
Untitled document

To nye medlemmer i bestyrelsen for Østerbros Idrætspark A/S

På en ordinær generalforsamling torsdag aften i Østerbros Idrætspark A/S blev Jens Kampmann og Leo Larsen valgt som nye medlemmer af bestyrelsen. Efter generalforsamlingen valgte bestyrelsen Jens Kampmann som sin formand.

Både Jens Kampmann og Leo Larsen er aktive tennisspillere i B.93, og klubben har store forventninger til, at de nu går ind i arbejdet med at opføre B.93 Hallen og et tilhørende idræts- og fritidsområde ved B.93 klubhus ved Svanemøllen, som kan blive en kæmpegevinst for både B.93 og for hele Østerbro og nabobydelene. Opførelsen af B.93 Hallen og Østerbros Idrætspark er et led i den helhedsløsning for Østerbro, som Københavns Kommune besluttede i foråret 2007, og som indebærer, at B.93 sælger den gamle tennishal ved Østerbro Stadion til Sparta.

Ud over at spille tennis i B.93 er Jens Kampmann kendt som tidligere hovedformand i B.93 og som verdens første miljøminister, og han bestrider i dag en række bestyrelsesposter. Leo Larsen er tidligere departementschef i Miljøministeriet og nuværende direktør i Sund og Bælt Holding.

Østerbros Idrætspark A/S er et selskab, som B.93 stiftede sidste år med henblik på at opføre B.93 Hallen og det nye spændende idrætsområde, som klubben vil skabe som et mødested mellem den organiserede og uorganiserede idræt. Som sin første aktivitet har B.93-selskabet i 2007 med støtte fra en række fonde anlagt en minimultibane foran klubhuset, som kan bruges til fodbold, tennis, basketball, volleyball, badminton og som bruges af institutioner og skoler og af hele lokalområdet.

Jens Kampmann afløser som formand for Østerbros Idrætspark klubbens æresmedlem Jørgen Norsker, der også er tidligere hovedformand i B.93 og tidligere formand for B.93 Kontraktfodbold Aps., som driver klubbens divisionshold i fodbold. Jørgen Norsker har ydet en helt fænomenal indsats for B.93 gennem mange årtier og har sat et foreløbigt punktum ved at bringe det nye halselskab godt fra start.

B.93 Hallen skal indeholde fire tennisbaner, omklædningsrum og opholdsrum og - når pengene er bragt til veje - også en spændende multihal, som skal have plads til i hvert fald et par hundrede tilskuere og kunne anvendes til både indefodbold, håndbold, ældreidræt og andre idrætsgrene, lige som den skal kunne bruges til opvisningskampe i tennis. B.93 og Østerbros Idrætspark vil nu intensivere arbejdet med at skaffe finansiering til en sådan multihal, som man gerne samarbejder med andre idrætsklubber på Østerbro om. Et samarbejde, som der er taget de første indledende skridt til.

B.93 lægger vægt på, at Østerbros Idrætspark skal blive et sted til gavn for mange mennesker i bydelen, derfor navnet Østerbros Idrætspark.


Bestyrelsen i Østerbro Idrætspark

De andre bestyrelsesmedlemmer i Østerbros Idrætspark A/S er:

Søren Daugbjerg (næstformand)
Henrik Lindholm (kasserer)
Simon Munch Hermansen (sekretær)
Axel Thrige Laursen (udpeget af Østerbro Lokaludvalg)

Inder Sapru er direktør.


Venlig hilsen
B.93 Nyhedsbrevet

 

Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 17036
Senest opdateret: 22 september 2016