Klik billedet
20050212 Nyt fra Hovedbestyrelsen Udskriv Email
Untitled document

Kære B.93ere
 
Vi er klar med et par nyheder og serviceoplysninger fra klub til medlemmer:
 
1. Sund klub
 
Hovedbestyrelsen har efter samråd med fodboldbestyrelsen indgået en aftale med restauratør Ole Klein om B.93 som sund klub. Aftalen betyder, at det store lokale i restaurationen bliver røgfrit, men der bliver dog taget hensyn til rygerne, der får mulighed for at ryge i tilstødende lokale(r). Samtidig har Cafe Frederiks afskaffet frituregryden og salget af slik vil blive stærkt begrænset. Til gengæld vil der blive serveret masser af sund mad, ligesom Ole inviterer holdene til at indgå aftaler om fællesspisninger. Aftalen om Sund klub mener vi kan være med til at give et positivt signal og være med til at markedsføre vores gamle klub.
 
2. Traditionsdage
 
Vi har også indgået en aftale med Cafe Frederiks om at grundfæste og formalisere de traditionsdage, vi har og har haft i klubben, ligesom vi nu indfører nogle nye. Det er faste mærkedage i klubbens liv, som skal skabe godt humør, fest og stemning, kammeratskab og samarbejde på tværs af hold og afdelinger. Læg mærke til, at det involverer både fodbold og tennis på forskellig vis. Hovedbestyrelsen tror, det kan være med til at skabe endnu bedre stemning og fremgang for klubben. Se listen over traditionsdage, hvor der allerede er sat en del datoer på. Lær datoerne udenad eller hæng listen op over sengen. Der vil senere komme flotte opslag i klubben er jeg sikker på.
 
3. B.93 Fitness
 
Vi arbejder på at forbedre og udvikle vores fitness-rum, så det kan blive til en selvstændig aktivitet i klubben, hvor folk kan blive medlemmer, ligesom man i dag er medlem af enten fodbold- eller tennisafdelingen og for nogens vedkommende begge dele. Fitness-rummet skal fortsat kunne bruges af vores egne hold, men det vil ske under mere ordnede forhold og på reserverede tidspunkter (det bruger vi også i dag, men det bliver mere formaliseret).
 
Christine Erritzøe, der er tennisspiller, tennistræner, fitness-instruktør og snart uddannet diætist, har tilbudt sig som leder af B.93 Fitness, og hun er gået i gang med forberedelserne. Meningen er, at vi også vil tilbyde holdundervisning med motion og kostvejledning til for eksempel ældre og børn, der har problemer med vægten, ligesom der kan blive fitness og aerobic og step og alt muligt andet godt.
 
B.93 Fitness er fortsat under etablering og ideen er, at det skal gå i gang 1. august 2205. Inden da skal der skaffes penge til at købe nyt udstyr, der skal males og indgås aftaler med hold etc.. Er der nogen, der gerne vil hjælpe eller har gode ideer, så send en mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 
Venlig hilsen
Hans Drachmann
B.93 Hovedbestyrelsen

Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 3642
Senest opdateret: 22 september 2016