Klik billedet
Hæder på generalforsamlingen Udskriv Email
Untitled document

22. april 2016
To nye æresmedlemmer
Erling Bøje og Jørgen Ritnagel blev på klubbens generalforsamling udnævnt til æresmedlemmer.


I fuld enighed og med stort bifald blev Bøje og Ritnagel, der har sat deres klare aftryk på B.93 i de seneste fem årtier valgt til æresmedlemmer på generalforsamlingen den 19. april.

Erling_Boeje_200x248pxErling Bøje
kom til klubben som 22-årig fra Middelfart. Han spillede 184 kampe på 1. holdet i fodbold og var anfører i fem sæsoner, blandt andet på det hold, der rykkede op fra 3. division i 1972 og senere til bedste række i 1974.

Erling blev derefter en af landets første diplomtrænere, og han har været træner for 1. senior i fire perioder. Erling var således træner for det hold, som rykkede op i superligaen i 1998.

I 2005, da det så sort ud for klubben efter nedrykning fra 1. division, og klubben lå i bunden af 2. division, trådte Erling til igen, denne gang som sportschef frem til 2012. Og da der i sommeren 2015 igen var ejerskifte i selskabet bag 1. senior, var Erling klar igen til at gå ind i den sportslige ledelse sammen med Frank Nielsen.

Se portrætfoto af Erling Bøje til højre.

Jørgen Ritnagel
, eller Ritter som han kaldes af de fleste, har været medlem af klubben i 55 år. Han begyndte som ungdomsspiller og blev hurtigt træner i ungdomsafdelingen, og han har derefter haft en lang række lederjob i klubben.

Jørgen Ritnagel har været ungdomsformand, fodboldformand, formand for old boys-afdelingen, formand for Ungdomsfonden. Han har siddet i fodboldbestyrelsen i 19 år, og han har været medlem af hovedbestyrelsen i tre perioder i indtil nu 16 år. Senest har han været med i hovedbestyrelsen fra 2004, og han var i 2014-2015 konstitueret formand.

Jørgen Ritnagel har også i flere perioder siddet i bestyrelsen for det professionelle selskab bag 1. holdet i fodbold.

Ritter har repræsenteret B.93 i DBU's repræsentantskab i en årrække, og han har tidligere modtaget både DBU's og KBU's sølvnål.

2016_Aeresmedlem_Joergen_Ritnagel_715px
B.93's formand Hans Drachmann (tv.) sammen med æresmedlem Jørgen Ritnagel ved generalforsamlingen.
Foto: Torben Klarskov.

Både Erling Bøje og Jørgen Ritnagel har tidligere modtaget klubbens fortjenstnål.


Fortjenstnålen


Den blev i år uddelt til Torben Klarskov Andersen som belønning for en mangeårig indsats for klubben på en række forskellige positioner.

Torben Klarskov har været medlem af klubben i 58 år. Han har været træner og leder i en årrække, og han har arbejdet som sponsorsælger. Torben har været medlem af hovedbestyrelsen i to omgange, i 1972-73 og igen fra 2004 til 2015. I alt har han siddet i hovedbestyrelsen i 12 år.

2016_Fortjenstnaalen_Torben_Klarskov_715px
Torben Klarskov (tv.) modtager Fortjenstnålen af B.93's formand Hans Drachmann.
Foto: Peter "OB" Jensen.

Siden 2010 har Torben været redaktør af først Fodboldbladet, som han for nogle år siden fik ændret til et medlemsblad for hele klubben og dermed bidraget til at styrke fællesskabet i klubben. Torben er formand for BackOp-foreningen og vikarierende webmaster.


Årets leder


Cathrine Ørbeck Riis fra tennisafdelingen blev tildelt prisen som årets leder, der gives hvert år til en person, der har gjort en særlig indsats for klubben. Cathrine har på meget fin vis repræsenteret B.93 i Københavns Tennis Union. Hun har været særdeles aktiv med at skaffe turneringer til klubben, og hun har samtidigt deltaget i selve afviklingen af turneringerne.

2016_Aarets_Leder_Cathrine_Oerbeck_Riis_715px
Hans Drachmann har overrakt pokalen som årets leder til Cathrine Ørbeck Riis.
Foto: Torben Klarskov

Cathrine fik tidligere i år KTU's ungdomslederpris, og hun har sat sig i spidsen for klubbens juniorudvalg.


Årets B.93'er


Max Riis Christensen blev tildelt prisen som årets B.93'er, der gives hvert år til en person, der har gjort en særlig indsats i fodboldafdelingen.

2016_Aarets_93er_Max_Riis_Christensen_715px
Hans Drachmann hædrer Max Riis Christensen under generalforsamlingen.
Foto: Torben Klarskov.

Max har i en årrække været en nøgleperson i ungdomsafdelingen, hvor han har været både træner og leder og i dag sidder i fodboldbestyrelsen som ungdomsformand.


Jubilæer


Følgende medlemmer har haft jubilæum som medlem af B.93 og var dermed berettiget til at modtage en årsnål på generalforsamlingen:

50 års medlemsskab
Peter Andersen
Ryan Svensson
Jens Carl Rasmussen
Søren Hattens Rasmussen
Torben Henriksen

40 års medlemsskab
Lone Vandborg
Steen Biilmann
Torben Biilmann
Jørgen Jensen
Jon Bremerskov

25 års medlemsskab
Poul Fenger
Erik Petersen
Niels Molander
Torben Lieberoth Rasmussen
Ninette Troensegaard-Petersen
Bent Ole Lind

Ikke alle jubilarer var til stede på generalforsamlingen, men de kan hente deres årsnåle hos Gitte på kontoret.

Skrevet af Klaus B. Johansen   
Antal hits: 261
Senest opdateret: 22 september 2016