Klik billedet
Nyt om minibanen Udskriv Email
Untitled document

1. april 2016
Ny minibane udsat
Københavns Kommune venter på byggetilladelse fra Københavns Kommune.

Øv. Arbejdet med at anlægge den nye minifodboldbane med kunstgræs til børnefodbolden på arealet mellem tennishallen og pavillonen er desværre blevet udsat.

Vi har her på siden tidligere oplyst, at Kultur- og Fritidsforvaltningen, der har haft opgaven i udbud og styrer anlægget af den nye bane, havde meddelt, at etableringen af banen ville ske i perioden 11. marts til 29. april, hvilket alle var glade for.

Men den tidsplan holder ikke. Arbejdet er nemlig blevet forsinket, fordi Københavns Kommune endnu ikke har fået byggetilladelse af Københavns Kommune til at anlægge banen.

Banen er bevilget af Kultur- og Fritidsforvaltningen i samarbejde med DBU, og Kultur- og Fritidsforvaltningen har sammen med Økonomiforvaltningen i december ansøgt Teknik- og Miljøforvaltningen om tilladelse til at gå i gang. Men den er endnu ikke kommet. Økonomiforvaltningen har oplyst, at sagen ligger til udtalelse i afdelingen Vand og VVM i Center for Miljøbeskyttelse.

Der er desværre ikke nogen tidsplan for behandlingen af sagen her endnu. Men så snart, vi har den, vil vi informere her på hjemmesiden.

Der er tale om anlæg af en minifodboldbane på 10 gange 20 meter med en lille bande omkring og to mål. Banen udgør første etape i etableringen af et samlet børne- og familieidrætsområde på det område, der har ligget øde hen i snart en del år.

Mens vi venter kan vi glæde os over, at der heldigvis vil blive spillet fodbold andre steder på anlægget her i weekenden og også på Østerbro Stadion, hvor 1. senior lørdag kl. 15.00 tager imod Holbæk i 2. division. Snyd ikke jer selv for den oplevelse.

Venlig hilsen
Hovedbestyrelsen

Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 701
Senest opdateret: 22 september 2016