Klik billedet
591.000 til omklædningsrum Udskriv Email
Untitled document

1. november 2015
Omklædningsrum bliver renoveret
B.93 får 591.000 fra kommunens klubhuspulje til istandsættelse af 1. salen i klubhuset

Read More

Københavns Kommune Kultur- og Fritidsudvalg har besluttet at imødekomme en ansøgning fra B.93 med 591.000 kroner til istandsættelse af de 12 omklædningsrum på 1. sal i klubhuset ved Svanemøllen. Pengene kommer fra kommunens klubhuspulje, hvorfra der hvert år uddeles penge til foreningerne i Københavns Kommune.

Arbejdet vil blive sat i gang hurtigst muligt - det skal senest sættes i gang i 2016 - og der vil blive skiftet brusere, toiletter, håndvaske, repareret gulve og opsat nye bænke og skabe.

Det er håbet at opgradere omklædningsrummene, så de ikke kun bliver rarere at komme i, men også giver særligt vores yngre medlemmer lyst til at passe godt på klubhuset og efterlade det i ordentlig stand, når de forlader det efter omklædning.

Vi forventer at arbejdet gennemføres gradvis, således at et par omklædningsrum ordnes ad gangen med mindst mulig gene til følge for medlemmerne. Vi vender tilbage med mere information, når der ligger en arbejdsplan.

Der er rift om pengene fra klubhuspuljen. Det var således fjerde år i træk, at B.93 søgte om penge fra puljen og 4. gang viste sig altså at være lykkens gang.

B.93 siger mange tak til politikerne i Kultur- og Fritidsudvalget for bevillingen. Fra klubbens side er det hovedbestyrelsesmedlem David Kendal, der har været primus motor i arbejdet med ansøgningen, så han skal også have tak og ros.

Vi glæder os til de nye omklædningsrum.

Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 703
Senest opdateret: 22 september 2016